Midnight lace obsidiaan 4 cm

R47--85526
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Midnight Lace Obsidian 4 cm

De Lamellen obsidiaan (midnight lace obsidiaan) is een heel bijzondere, zeer zeldzame vorm van de obsidiaan. Deze stenen ontstaan door een verhitting van meer dan 1000 graden, vloeibare lava die stolt.Daardoor conserveert de steen de oerkracht uit het binnenste van de aarde als ook de kracht van de vloeibare lava. In bijna geen enkele andere steen verbindt zich zulke volmaakte schoonheid met voortreffelijke genezende kwaliteiten

Geleverd met 1 meter veterkoord

De opgeslagen energie uit de aarde helpt het innerlijke vuur aan te wakkeren. Verstarde gevoelens, blokkades en opgehoopte energie├źn worden opgelost en zachtjes in beweging gebracht. Naast een actieve genezingskracht, beschermfunctie en voeding voor de huid beschermt deze steen ook tegen negatieve stralingsinvloeden.

De transparante deel van de lamellenobsidiaan helpt bovendien zicht te krijgen op de belangrijke problemen in het leven van alledag. Een nieuwetijds steen die de mens verbindt met zijn innerlijk wezen. Hij draagt er toe bij dat wij opgaan in de stroom van het leven en werkt laag voor laag in op het bewustzijnsniveau.

Gerelateerde Producten