Vitaal wijnkaraf met Bloem des Levens, wit -1 liter

74330-PH
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Vitaal wijnkaraf met Bloem des Levens, wit -1 liter

Van de 'Rubellum' wijnkaraf worden wijnkenners opgetogen, vanwege de prachtige vorm ervan, afgeleid van de gouden rechthoek. Het decanteren (klaren) van wijn in deze karaf verandert de kristalstructuur ervan, en vitaliseert de wijn. De Flower of Life (Bloem des Levens) is in witte kleur in de bodem van de karaf gebrand. De karaf kan zonodig worden afgesloten met een glazen afsluiter.
Ideaal passen hierbij onze TC wijnglazen!

Inhoud: 1.00 liter
Productie: mondgeblazen traditioneel vakmanschap
Materiaal: loodvrij glas
Inclusief glazen afsluiter

Productie
Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van de producten vereist. Alle karaffen zijn mondgeblazen en door voorbewerkte mallen in
vorm gebracht. Dit maakt elke karaf uniek. Het glas dat TC gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoog-energetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood en andere zware metalen.

TC karaffen
Wanneer vloeistof (water, wijn) eenmaal gevitaliseerd is in onze karaffen blijft de stabiliteit van deze oplading wel een hele week intact, zonder verdere afname. Het effect van TC glasproducten is gegarandeerd zolang de geometrische vorm en de bijbehorende symboliek intact blijft. De wetenschap omschrijft het materiƫle effect dat TC producten hebben op de biologische vitaliteit van water en andere vloeistoffen als 'coherentie'. Het is onder wetenschappers bekend dat coherentie tussen de verschillende delen van een systeem, of tussen verschillende delen van informatie, zorgt voor harmonie en een versterking van het totaal. Bij gebruik van TC glasproducten zijn er geen andere energetische invloeden (elektronisch, magnetisch, geestelijk of anderszins) noodzakelijk om het effect te bereiken van de glasproducten als zodanig.

Gerelateerde Producten