Ziie deel Coachingskaarten

K110-9789081906302
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Bresson

ISBN 9789081906302

Ziie deel Coachingskaarten

Ziie het anders en los je zakelijke vraagstukken op. Met Ziie Coachingskaarten vind je verrassend snel antwoorden op jouw vragen met behulp van jouw associaties. Want Ziie maakt gebruik van jouw reflectie, creativiteit en intuïtie en geeft je verrassende inzichten.

Ziie deel Coachingskaarten

Ziie het anders en los je zakelijke vraagstukken op. Met Ziie Coachingskaarten vind je verrassend snel antwoorden op jouw vragen met behulp van jouw associaties. Want Ziie maakt gebruik van jouw reflectie, creativiteit en intuïtie en geeft je verrassende inzichten. Ga de dialoog aan met jouw team of organisatie, maar ook met jezelf en kom in beweging. De kaarten bevatten prikkelende, humoristische en herkenbare situaties uit de praktijk. Een set kun je inzetten voor jezelf of voor een groep met maximaal zes deelnemers. Voor meer informatie, ziie ook www.ziie.nl.

Een set Ziie Coachingskaarten bevat: 32 Vraagkaarten; 40 Situatiekaarten; 16 Accentkaarten; 6 Gidskaarten, per deelnemer één. Handleiding met 3 praktische werkvormen: 'Ik zoek een oplossing voor een persoonlijke vraag', 'Ons team zoekt een oplossing voor een vraagstuk' en 'Onze organisatie zoekt een oplossing voor een vraagstuk'.

Gerelateerde Producten