Sjamanen geluksflesje middel

R3-50096
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Sjamanen geluksflesje

Deze traditonele fairtrade talisman met erg kleurrijke inhoud.Deze traditionele talisman met erg kleurrijke inhoud wordt door de indianen in Peru en Bolivia gebruikt bij rituelen om geluk en voorspoed te brengen. Het flesje bevat wortels van planten, zaden, andere natuurlijke materialen en amuletten. voor jezelf, voor in je mesa of altaar en om kado te geven.

Geleverd met een beschrijving

Afmeting klein: 50 mm. hoog en 20 mm doorsnede.

Sjamanen flesje

Deze traditionele talisman met erg kleurrijke inhoud wordt door de indianen gebruikt om geluk en voorspoed te brengen. Het geluksflesje bevat wortels van planten, zaden en andere natuurlijke materialen en amuletten. Traditioneel gezien heeft elk voorwerp en elke kleur een eigen betekenis en functie. Bij ieder geluksflesje wordt een kaartje geleverd waarop wordt uitgelegd wat de verschillende symbolen en kleuren betekenen.

Hier in Europa is het een origineel en symbolisch cadeau waarmee je je vrienden, familie of jezelf het beste kan wensen!

Oorspronkelijk worden deze flesjes gemaakt door Indiaanse kruidenvrouwen uit Bolivia. Omdat zij de produktie voor ons niet aan konden, worden deze flesjes momenteel gemaakt door een groep jongeren in Peru, onder leiding van Rosa. Zij hadden door drankmisbruik en werkeloosheid weinig uitzicht meer en hebben nu zelf gekozen om wél wat van hun leven te maken. Zo hebben de flesjes al geluk gebracht vóórdat ze bij u op tafel staan.

Gerelateerde Producten