Werken met de Kracht van Runen

B24-9789063789930
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur P.sonnenberg

ISBN 9789063789930

Werken met de Kracht van Runen

Deze geheimzinnige tekens kennen een al lange geschiedenis. Ze hadden niet alleen de functie van gewone lettertekens, bijvoorbeeld om boodschappen over te brengen en gedachten uit te drukken, maar bezaten voor de Noord-Europese volken (zoals de Germanen, Kelten en Vikingen) ook een magische, rituele en voorspellende functie. Werken met de kracht van runen is een verhelderend en compleet boek, dat het aloude werken met runen nu binnen ieders bereik brengt

Deze geheimzinnige tekens kennen een al lange geschiedenis. Ze hadden niet alleen de functie van gewone lettertekens, bijvoorbeeld om boodschappen over te brengen en gedachten uit te drukken, maar bezaten voor de Noord-Europese volken (zoals de Germanen, Kelten en Vikingen) ook een magische, rituele en voorspellende functie. Hiermee konden namelijk de goden en andere hogere machten worden aangeroepen, bijvoorbeeld ter beantwoording van vragen of om het dagelijks leven in betere banen te leiden.

Om effectief te kunnen werken met runen, is kennis van de diepere betekenis van deze symbolen noodzakelijk. Daarom wordt in dit boek niet alleen elke rune apart beschreven, met de bijbehorende correspondenties, maar ook de voorspellende waarde van deze symbolen toegelicht. Ook wordt per rune een beschrijving gegeven van de corresponderende oerkracht of godheid, waardoor de symboliek van de rune compleet wordt.
Zo kun je, net als bij het werken met de tarot, zelf stap-voor-stap de betekenis van deze symboliek leren begrijpen en gebruiken om de ‘toekomst’ te voorspellen of diverse ‘levensvragen’ te duiden.

Werken met de kracht van runen is een verhelderend en compleet boek, dat het aloude werken met runen nu binnen ieders bereik brengt

Gerelateerde Producten