Chi Neng Qigong Geinspireerd en ontspannen leven

B25-9789055992430
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Walstijn

ISBN 9789055992430

Chi Neng Qigong Geinspireerd en ontspannen leven

De langverwachte aanvulling op het succesvolle boek Chi Neng Qigong
In dit boek lees je de essentie van Chi Neng Qigong. De oefeningen van Chi Neng Qigong zijn simpel en hebben groot effect op de toename van je vitaliteit en het verbeteren van je gezondheid. Je leert je emoties stabiliseren om in alle situaties de balans te behouden. Het boek bevat een cd met basisoefeningen.

Chi Neng Qigong Geinspireerd en ontspannen leven

De langverwachte aanvulling op het succesvolle boek Chi Neng Qigong
In dit boek lees je de essentie van Chi Neng Qigong. Je leert over de oefeningen van deze Chinese bewegingsleer en over het ontwikkelen van jezelf, je relatie met anderen en de wereld.

Chi Neng Qigong omvat veel filosofieën en disciplines. Denk aan Boeddhisme, Taoïsme, Tai Chi, verschillende krijgskunsten, traditionele Chinese geneeskunde en buitenzintuiglijke ontwikkeling. Dr. Pang Ming (westers en chinees arts) leerde ze sinds zijn zesde jaar kennen en ontwikkelde de unieke theorie waarop Chi Neng Qigong is gebaseerd.

De oefeningen van Chi Neng Qigong zijn simpel en hebben groot effect op de toename van je vitaliteit en het verbeteren van je gezondheid. Je leert je emoties stabiliseren om in alle situaties de balans te behouden. Ook leer je bewust je aandacht sturen, waardoor je ontspannen in het leven komt te staan.

Uiteindelijk gaat het om de ervaring in je leven. Te lezen over bergbeklimmen is heel anders dan het beklimmen van een berg. Ontdek wat Chi Neng Qigong voor jou kan betekenen.

Het boek bevat een cd met basisoefeningen.

Gerelateerde Producten