Transcendente meditatie

B15-9789074899598
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Schachinger

ISBN 9789074899598

Transcendente meditatie

Kortweg TM, is een eenvoudige natuurlijke methode om zuiver bewustzijn en innerlijke rust te ervaren, waarbij een grote lichamelijke en geestelijke ontspanning optreedt. De lichaamsenergie wordt geregenereerd. Het is een oeroude techniek, gebaseerd op de Veda's, en door Maharishi Mahesh Yogi vanuit de oorspronkelijke traditie toegankelijk gemaakt voor cie moderne westerse mens.

Transcendente meditatie

Kortweg TM, is een eenvoudige natuurlijke methode om zuiver bewustzijn en innerlijke rust te ervaren, waarbij een grote lichamelijke en geestelijke ontspanning optreedt. De lichaamsenergie wordt geregenereerd. Het is een oeroude techniek, gebaseerd op de Veda's, en door Maharishi Mahesh Yogi vanuit de oorspronkelijke traditie toegankelijk gemaakt voor cie moderne westerse mens. Al een halve eeuw geleden waren meer clan zes miljoen mensen in alle delen van de wereld bekend met TM.

Het beoefenen van TM heeft tot gevolg datje op een steeds fijner en verstilder bewustzijnsniveau komt, tot er een moment aanbreekt waarop je in een volkomen stilte zonder gedachten kunt raken in slechts tweemaal een kwartier per dag.

De auteurs zijn beiden arts, en hebben evenals meer dan 10.000 artsen wereldwijd cie positieve gevolgen van TM voor cie lichamelijke en geestelijke gezondheid direct ervaren. Ze beschrijven onze sluimerende genezende vermogens en hoe we die met behulp van TM kunnen ontsluiten, en ze laten zien boe we TM kunnen beoefenen en welke resultaten (geverifieerd door onderzoek) we kunnen verwachten. TM is voor alle leeftijden en iedereen kan het leren.

Het boek laat talloze voorbeelden zien en geeft veel praktische aanwijzingen. Een prima inleiding voor wie iets van TM wil weten, en het leven een positieve wending wil geven!

Gerelateerde Producten