Levensboom pentagram medusa zilver

PS12-TPD120
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Levensboom pentagram medusa zilver

De boom verenigt hemel en aarde en wordt gerespecteerd als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd. Bomen verbeelden de magische eigenschappen van de natuur en in verschillende culturen herbergen ze magische wezens zoals elfen, nimfen en geesten.

Het pentagram staat ook voor bescherming tegen negatieve energie├źn, zoals demonen en duivels. Het is dus een sterk en magisch amulet.

Met een klein magisch steentje in het midden

Een prachtige magische hanger van sterling zilver.

Sterling 925 zilver

Afmeting 3,8 cm

Levensboom pentagram medusa zilver

In vele culturen komt de levensboom voor, bomen nemen over het algemeen een bijzondere plaats in bij religies. De Druiden, Babyloniers, Hebreeuwen, Noren, Grieken, Kelten, Chinezen en vele anderen vertellen mythen over de levensboom. De boom verenigt hemel en aarde en wordt gerespecteerd als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd. Bomen verbeelden de magische eigenschappen van de natuur en in verschillende culturen herbergen ze magische wezens zoals elfen, nimfen en geesten.

Het pentagram is een 5 puntige ster. Sommige zeggen dat de lijnen onderbroken mogen zijn, maar als je heel goed kijkt dan zie je dat de lijnen nooit onderbroken zijn. Ze gaan onder en boven elkaar langs. Soms zie je alleen de ster zelf, maar je hebt ze ook met een cirkel. Draag je het pentagram als een sieraad, dan kan er zelfs een halve maan of een andere magisch teken er aan zitten. Sommige mensen zeggen dat het pentagram voor de duivel staat, maar dat is eigenlijk helemaal niet zo. Het pentagram staat namelijk voor mysterie en magie. Het pentagram staat ook voor bescherming tegen negatieve energie├źn, zoals demonen en duivels. Het is dus een sterk en magisch amulet.

 

Afmeting 3,8 cm

Gerelateerde Producten