Je kunt je leven helen

B13-9789020213898
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

 

Auteur  Louise Hay

Je Kunt Je Leven Helen:

Dit boek is het levenswerk van Louise L. Hay, waarin al haar wijsheid is vervat , die ze na vele jaren studie en door haar werk als metafysisch raadgeefster heeft verkregen.

Hét basisboek voor een gelukkig(er) leven! Een heerlijk warm boek – de liefde stroomt van de pagina's! Louise’s diepe, liefdevolle inzichten helpen je om jezelf beter te leren kennen en een fijner leven te krijgen. Alles wat je wilt weten over het leven, de lessen van het leven en hoe je aan jezelf kunt werken staat in dit boek. Van jezelf houden is gezond!
Louise Hay is de derde best verkopende vrouwelijke auteur ter wereld. Van dit boek zijn wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht.

Louse L. Hay geniet internationale bekendheid als autoriteit op het gebied van persoonlijke groei.

Je Kunt Je Leven Helen:

is het levenswerk van Louise L. Hay, waarin al haar wijsheid is vervat , die ze na vele jaren studie en door haar werk als metafysisch raadgeefster heeft verkregen.

Louse L. Hay geniet internationale bekendheid als autoriteit op het gebied van persoonlijke groei.

Het leven is niet iets wat ons overkomt. Louise legt ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over ons en over het leven vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichamelijke problemen. Ze leert ons dat van jezelf houden mag en zelfs heilzaam is en geeft manieren aan waarop we onze gedachten kunnen veranderen. Haar liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Deze geheel herziene versie, waarvan de lijst met symptomen en hun mogelijke oorzaken is uitgebreid, is onmisbaar in elk huis!

Gerelateerde Producten