Dromenvanger spiegel rood 11 cm

R13-2924
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Dromenvanger spiegel rood

Mooie rood kleurige dromenvanger met blinkende spiegeltjes

De Dromenvanger oftewel de dreamcatcher vangen je slechte dromen op in het net zodat de goede dromen overblijven.

Diameter 11 cm

De Dromenvanger oftewel de dreamcatcher vangen je slechte dromen op in het net zodat de goede dromen overblijven.De dromenvanger is  afkomstig van de indianen en zijn gemaakt in vele verschillende kleuren.

Wat zijn droomvangers : De dromenvangers worden opgehangen boven de slaapplek, waar hij 's ochtends de eerste zonnestralen kan opvangen. Volgens de traditie van de indianen zijn bepaalde dromen bestemd voor specifieke personen en bevatten ze boodschappen die alleen voor hen relevant zijn. De dromenvanger kan niet voorkomen dat deze dromen hun bestemming bereiken; deze dromen zullen altijd door het web glippen, zodat de dromer de belangrijke symbolen of boodschappen toch zal ontvangen.
De dromenvanger kan wel de doelloos rondzwervende nare dromen, die 's nachts rondwaren, tegenhouden. Zonder de dromenvanger zweven deze dromen ongecontroleerd rond en kunnen ze slapenden lastig vallen. De dromenvanger vangt de nare dromen, waarna ze worden vernietigd door de eerste zonnestralen. Een droom die op deze manier wordt gevangen en vernietigd zou de dromer niet kunnen achtervolgen. De droom kan ook niet op zoek gaan naar een andere dromer.

Gerelateerde Producten