Kleur in je mandala

B32-9789073798830
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Jeannette van der Velden

ISBN 9789073798830

Kleur in je mandala

Aan de hand van eenvoudige voorbeelden teer je de door jou ontworpen mandala's nog mooier in te kleuren. Direct naast de pagina met het kleurvoorbeeld vind je steeds een oefening waarin je wordt uitgenodigd zelf stap voor stap het voorbeeld te volgen. Velerlei technieken worden aangereikt zoals schaduw- en diepte-effecten, kleuraccenten, lichtval, het opbouwen van kleur en gesluierd kleuren.

Kleur in je mandala

Aan de hand van eenvoudige voorbeelden teer je de door jou ontworpen mandala's nog mooier in te kleuren. Direct naast de pagina met het kleurvoorbeeld vind je steeds een oefening waarin je wordt uitgenodigd zelf stap voor stap het voorbeeld te volgen. Velerlei technieken worden aangereikt zoals schaduw- en diepte-effecten, kleuraccenten, lichtval, het opbouwen van kleur en gesluierd kleuren. Op veel vragen over het inkleuren van zelfontworpen mandala's vind je in dit boek een antwoord.

De auteurs:
Jeannette van der Velden en Toke Dampier kunnen beiden putten uit een jarenlange tekenervaring met eigen groepen, cursussen en workshops.

Gerelateerde Producten