Mandala s inkleuren

B32-9789077247419
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur  Marianne Klooster

ISBN 9789077247419

Mandala s inkleuren en het stiltecentrum in jezelf ontdekken

Steeds meer mensen raken enthousiast over het tekenen en inkleuren van mandala's. Behalve dat het erg leuk is om te doen, is het ook zeer ontspannend en rustgevend. Het is heerlijk om met hart en ziel ergens op een rustig plekje in je huis te gaan zitten kleuren.

Mandala s inkleuren en het stiltecentrum in jezelf ontdekken

Steeds meer mensen raken enthousiast over het tekenen en inkleuren van mandala's. Behalve dat het erg leuk is om te doen, is het ook zeer ontspannend en rustgevend. Het is heerlijk om met hart en ziel ergens op een rustig plekje in je huis te gaan zitten kleuren. Op een eenzame of droevige dag kun je al kleurend bij je gelukkig makende innerlijke stiltecentrum komen door middel van de prachtige mandala's in dit boek. Zelfs een verregende zomervakantie kan zo nog kleur en warmte krijgen. Het is de geconcentreerde aandacht waarmee je dit fijne bezinnend creatieve werk doet dat zo'n weldaad is voor lichaam en geest. Je hebt er alleen dit boek voor nodig en kleurpotloden of viltstiften van goede kwaliteit.

Het boek bevat meer dan vijftig in te kleuren mandala's waarvan er zestien ter inspiratie als voorbeeld in kleur zijn uitgewerkt.

Gerelateerde Producten