Mandala's kleuren

B31-9789020281040
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Anneke Huyser

ISBN 9789020281040

Mandala's kleuren

Dit kleurboek bevat mandala's voor zelfexpressie en meditatie. Anneke Huyser tekent, schildert en borduurt al meer dan tien jaar mandala's en is schrijfster van het boek Mandala's maken, een bezinnend en creatief proces. Hierin geeft zij veel informatie over mandala's in het algemeen, over het maken van persoonlijke mandala's en over de symboliek van kleuren, getallen en vormen.

Mandala's kleuren

 Dit kleurboek bevat mandala's voor zelfexpressie en meditatie. Het inkleuren van mandala's kan het begin zijn van een proces waarbij de persoonlijke creatieve bron kan worden aangeboord. Het intu├»tief kiezen van de kleuren geeft kans op een rijk kleurenspel, waaraan veel plezier beleefd wordt en dat voor veel mensen verrassende ontdekkingen omtrent hun eigen onbewuste en latente mogelijkheden kan opleveren. Het inkleuren bevordert de concentratie op wat je aan het doen bent, waardoor de gedachten losgelaten kunnen worden en je eigen vermogen tot intu├»tie en meditatie aangesproken wordt. Voor volwassenen en kinderen kunnen mandala's een harmoniserende en helende werking hebben, waarbij het plezier dat aan het kleuren of tekenen beleefd wordt voorop staat.
Anneke Huyser tekent, schildert en borduurt al meer dan tien jaar mandala's en is schrijfster van het boek Mandala's maken, een bezinnend en creatief proces. Hierin geeft zij veel informatie over mandala's in het algemeen, over het maken van persoonlijke mandala's en over de symboliek van kleuren, getallen en vormen.

Gerelateerde Producten