Smudge pakket Aartsengel Uriel

R59-9910
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Smudge pakket Aartsengel Uriel

Dit pakket is speciaal samengesteld om de hulp van Aartsengel Uriël aan te roepen. Aartsengel Uriël is verbonden met de rode kleur van het eerste chakra.Dit licht van God geeft ons verlichting en is van essentieel belang voor degenen die zichzelf een beetje kwijt zijn geraakt op hun weg. De rode straal biedt troost aan hen die zich verlaten, angstig of afgewezen voelen, herstelt de wil om te leven en verwijdert angsten.

Ieder pakketje bevat een kleine abalone schelp, witte salie, houtskool, korrelwierook, een healing Stone en natuurlijk de beschrijving

 

Salie pakketjes tekst

Deze handige pakketjes zijn speciaal samengesteld voor verschillende doeleinden zoals:

Harmonie/liefde – Meditatie/Rust – Bescherming – Nieuw begin – Zuivering – Concentratie – Aartsengel Michael – Aartsengel Rafael – Aartsengel Uriel en Aartsengel Gabriel.

Ieder pakketje bevat een abalone schelp, witte salie, houtskool, korrelwierook, een healing Stone en natuurlijk de beschrijving.

Je neemt iedere dag veel energieën mee van anderen en/of van gebeurtenissen. Deze energieën hebben invloed op je aura en kunnen dus voor lichamelijke en/of geestelijke blokkades zorgen. Smudgen werkt zuiverend en geeft weer ruimte voor andere zaken. Met het verbranden van de salie reinig je de omgeving en je aura, de wierook brengt je in een rustige en heldere toestand en laat geestelijke blokkades verdwijnen waardoor het gemakkelijker is om inzichten te verkrijgen.

De bijgeleverde healing Stone is ook speciaal uitgezocht op zijn werking en kracht en blijft na het smudgen een krachtige ondersteuning die je bij je kunt dragen of in een ruimte kunt leggen.

In de beschrijving staat precies hoe je kunt smudgen en staan de eigenschappen van de healing Stone beschreven.

Gerelateerde Producten