opvoeden.. de kans voor je kinderen

R45-9789020201086
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

opvoeden.. de kans voor je kinderen

Bij druk gedrag en concentratieproblemen blijken veranderingen in de voeding en op het gebied van vitaminen en mineralen vaak tot een flinke verbetering te leiden. Maar welke rol speelt nu de opvoeding? Alle tijd en aandacht die u in uw kinderen investeert werpt altijd vruchten af. Ieder kind heeft behoefte aan een individuele benadering of aandacht. Dat betekent dat de broodnodige grenzen die voor ieder kind van levensbelang zijn, heel creatief gesteld moeten worden.

opvoeden.. de kans voor je kinderen

Bij druk gedrag en concentratieproblemen blijken veranderingen in de voeding en op het gebied van vitaminen en mineralen vaak tot een flinke verbetering te leiden. Maar welke rol speelt nu de opvoeding? Alle tijd en aandacht die u in uw kinderen investeert werpt altijd vruchten af. Ieder kind heeft behoefte aan een individuele benadering of aandacht. Dat betekent dat de broodnodige grenzen die voor ieder kind van levensbelang zijn, heel creatief gesteld moeten worden. In dit boekje komt onder andere aan de orde:
Wat is de rol van de tv en computerspelletjes bij de ontwikkeling van het kind?
Is de vaak overdreven aandacht voor sportbeoefening, alsook sport bekijken (tv) wel altijd waardevol?
Wat is de invloed van de school op de ontwikkeling van het kind?
Welke rol speelt creatieve vorming (muziek, tekenen, schilderen enz.)?
De conclusie van de auteur: opvoeden kan een blijvend positief effect op de kinderziel hebben als echte warme vriendschap de basis vormt voor wat de ouder het kind aanreikt. Vanuit die door de ouders creatief begrensde warmte en vriendschap kan een kind met enig zelfvertrouwen een plaatsje veroveren in een steeds drukker wordende wereld.

Gerelateerde Producten