De kristallengids 1

B17-9789059203389
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Judi Hall

ISBN 9789059203389

De kristallengids deel 1
 

De meest complete gids over kristallen!

Dit boek beschrijft alle belangrijke kristallen die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief de vele minder bekende, onlangs ontdekte exemplaren. In deze prachtig geïllustreerde gids worden de vormen, kleuren en toepassingen van meer dan 200 kristallen beschreven.

De kristallengids deel 1
In deze prachtig geïllustreerde gids worden de vormen, kleuren en toepassingen van meer dan 200 kristallen beschreven. Dit boek beschrijft alle belangrijke kristallen die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief de vele minder bekende, onlangs ontdekte exemplaren.
In het gedeelte met beschrijvingen kunt u een bekend kristal meteen vinden of een onbekend kristal gemakkelijk identificeren. De beschrijvingen omvatten de praktische en esoterische kenmerken van elk kristal, inclusief de spirituele, geestelijke, psychische, emotionele en fysieke eigenschappen; tevens wordt het gebruik bij kristalgenezing vermeld.
Al met al is dit een onmisbaar naslagwerk voor alle liefhebbers van kristallen dat traditionele en eigentijdse kennis van kristallen bevat, gebaseerd op de ervaring die de auteur in ruim dertig jaar heeft opgebouwd.
Gerelateerde Producten