vandaag  ISBN 9085080541

Vandaag

K72-9085080541
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Vandaag   

Vandaag kaarten

De Vandaag kaarten gaan uit van de ervaring dat de wereld waarin wij leven niet alleen bepaald wordt door natuurwetten zoals de zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals "wie goed doet, goed ontmoet". Als je leeft vanuit 

Vandaag kaarten

De Vandaag kaarten gaan uit van de ervaring dat de wereld waarin wij leven niet alleen bepaald wordt door natuurwetten zoals de zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals "wie goed doet, goed ontmoet". Als je leeft vanuit contact met de Bron in jezelf, dan heb je een spontaan, natuurlijk contact met deze wetmatigheden. Je leven komt tot bloei en je voelt je in liefde verbonden met de wereld om je heen. Voor velen van ons is dit contact echter niet meer zo helder. Daarom zijn er nu de "Vandaag" kaarten. Trek je dagelijks een kaart en ga je in op de uitnodiging van de kaart, dan zul je in postieve spiraal terecht komen van geluk en verbondenheid met de Bron in jezelf en daarmee met de wereld om je heen. En weet: er is alleen maar vandaag... elke dag opnieuw !

Gebruik: Trek dagelijks, bij voorkeur 's ochtends na het opstaan, een kaart. Leg of zet de kaart op een plek neer waar je hem vaker ziet, zoals op je bureau of voor de spiegel. Zo wordt je regelmatig aan je 'uitnodiging' herinnerd.

Gerelateerde Producten