Geneeskrachtige stenen

B8-9789401303187
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur  Gienger

ISBN 9789401303187

Geneeskrachtige stenen

Michael Gienger maakte met zijn veelgeprezen naslagwerk Handboek geneeskrachtige stenen indruk op zowel kenners als leken.

Leer alles over de geneeskrachtige werking van stenen. Een handzaam naslagwerkje waarin je alle belangrijke informatie over stenen vindt. Helende stenen In Geneeskrachtige stenen, 430 stenen van A tot Z, kom je alles te weten over de heilzame werking van stenen. Dit handzame naslagwerkje is een perfect cadeautje voor iemand die meer wilt leren over de heilzame werking van edelstenen. Michael Gienger Michael Gienger laat in Geneeskrachtige stenen zien wat de heilzame werking is van een groot aantal helende stenen. Van elke steen worden de mineralogische kenmerken, handelsname, belangrijkste heilzame werking en verkrijgbaarheid vermeld. Alle stenen zijn in kleur afgebeeld en op alfabetische volgorde gerangschikt.

Geneeskrachtige stenen

Michael Gienger maakte met zijn veelgeprezen naslagwerk Handboek geneeskrachtige stenen indruk op zowel kenners als leken. Wie snel betrouwbare informatie zoekt over (430) geneeskrachtige stenen, zal in dit zakboekje veel van zijn gading vinden: mineralogische kenmerken, handelsnamen, belangrijkste geneeskrachtige werkingen en beschikbaarheid.

Dit boekje is een onmisbare vraagbaak voor drie groepen afnemers: stenenliefhebbers die zich willen oriƫnteren op de helende werking van stenen (lichaam en ziel); therapeuten, artsen en adviseurs op het gebied van edelstenen (naslagwerk); handelaren in stenen.

Gerelateerde Producten