Driedelige anti straling set

R5-582100
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Driedelige anti straling set 

Bestaande uit:

1 ruwe toermalijn kristal

1 ruwe bergkristal

1 rozenkwarts brokje

Geleverd met beschrijving

Voor gebruik: leg de stenen op of naast de elektronische apparatuur en ze zullen hun werk doen.

Reinig uw stenen uit deze set enkele malen per jaar door ze onder fris water af te spoelen. Zo kunnen zij zich weer opnieuw opladen en blijven ze werken.

De meest gebruikte steen tegen straling is de zwarte toermalijn.

Al in de oudheid was de werking van deze steen bekend,

Reeds duizenden jaren geleden vonden lokale voedselverzamelaars uit, dat de steen indien hij naast een vuur gelegen was, as strootjes en stukjes hout uit het vuur aantrok. Dit fenomeen wordt in oude perkamentrollen rond 300 voor Christus al beschreven. Inmiddels weten we nu dat dit veroorzaakt wordt door de bijzondere structuur van de steen waardoor bij verwarming het ene uiteinde positief en het andere uiteinde negatief geladen wordt. Dit wordt 'pyro-elektriciteit' genoemd. Toermalijn is afgeleid van het Singalese woord 'touramali' dat 'steen die as aantrekt' betekent. Maar gelukkig werkt de steen ook zonder verhitting, en niet alleen bij vuur. Toermalijn helpt straling van alle elektronische apparaten te reduceren.

De gemiddelde Nederlander kijkt dagelijks ruim 2,5 uur televisie. Ook brengen we vele uren voor de computer door, waar we dicht bovenop zitten. Beide apparaten geven nogal wat straling af. Ook gsm’s, lampen, stoppen, radio’s en andere elektrische apparatuur laten hun sporen na. Gelukkig helpt de toermalijn ons bij het neutraliseren ervan. Deze absorbeert de straling en laat ons weer in een harmonieuze omgeving zonder overvloedige straling zitten en wonen.

Als 2de steen in deze set is een prachtige ruwe bergkristal bijgevoegd.

Plaats deze bij voorkeur naast de toermalijn. De bergkristal geeft kracht en zorgt voor zuivering. Tegelijkertijd werkt deze reinigend op de toermalijn, zodat de toermalijn langer werkt, zonder te reinigen.

De 3de steen is de rozenkwarts. Deze steen is de steen van liefde en creativiteit. Deze steen wil helpen bij het opnieuw in balans brengen van de atmosfeer in uw huis. Nadat de toermalijn en bergkristal die hun werk vervullen, zorgt deze steen voor een liefdevolle en frisse woonomgeving. Zodat wij ons weer prettig gaan voelen en vol frisse moed door het leven kunnen gaan.

Gerelateerde Producten