Gehaakte dromenvanger wit piramidevorm

R48-1-1820002
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

Gehaakte dromenvanger wit piramidevorm

Gehaakte dromenvanger wit. In totaal zijn er 8 ronde gehaakte dromenvangers die aan elkaar vastgemaakt zijn tot een piramidevorm.

Totale lengte 45 cm  breedte 24 cm

doorsnede cirkel 8 cm

Wat zijn droomvangers

De Dromenvanger oftewel de dreamcatcher vangen je slechte dromen op in het net zodat de goede dromen overblijven

De dromenvangers worden opgehangen boven de slaapplek, waar hij 's ochtends de eerste zonnestralen kan opvangen. Volgens de traditie van de indianen zijn bepaalde dromen bestemd voor specifieke personen en bevatten ze boodschappen die alleen voor hen relevant zijn. De dromenvanger kan niet voorkomen dat deze dromen hun bestemming bereiken; deze dromen zullen altijd door het web glippen, zodat de dromer de belangrijke symbolen of boodschappen toch zal ontvangen.
De dromenvanger kan wel de doelloos rondzwervende nare dromen, die 's nachts rondwaren, tegenhouden. Zonder de dromenvanger zweven deze dromen ongecontroleerd rond en kunnen ze slapenden lastig vallen. De dromenvanger vangt de nare dromen, waarna ze worden vernietigd door de eerste zonnestralen. Een droom die op deze manier wordt gevangen en vernietigd zou de dromer niet kunnen achtervolgen. De droom kan ook niet op zoek gaan naar een andere dromer.
.De dromenvangers zijn afkomstig van de indianen en zijn gemaakt in vele verschillende kleuren.

Gerelateerde Producten