Dromenvanger Bamboo met pauwenveren

R8-5-1810034
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

 Dromenvanger Bamboo met pauwenveren
 Diameter 17 cm

Wat zijn droomvangers : De dromenvangers worden opgehangen boven de slaapplek, waar hij 's ochtends de eerste zonnestralen kan opvangen. Volgens de traditie van de indianen zijn bepaalde dromen bestemd voor specifieke personen en bevatten ze boodschappen die alleen voor hen relevant zijn. De dromenvanger kan niet voorkomen dat deze dromen hun bestemming bereiken; deze dromen zullen altijd door het web glippen, zodat de dromer de belangrijke symbolen of boodschappen toch zal ontvangen.
De dromenvanger kan wel de doelloos rondzwervende nare dromen, die 's nachts rondwaren, tegenhouden. Zonder de dromenvanger zweven deze dromen ongecontroleerd rond en kunnen ze slapenden lastig vallen. De dromenvanger vangt de nare dromen, waarna ze worden vernietigd door de eerste zonnestralen. Een droom die op deze manier wordt gevangen en vernietigd zou de dromer niet kunnen achtervolgen. De droom kan ook niet op zoek gaan naar een andere dromer.

Pauwenveer

De  pauw heeft meerdere betekenissen. Zo is ze onder meer symbool van ‘vernieuwing van het leven.’  De pauw als totemdier is een trotse vogel, een versierder.Zo kan een pauwenveer bescherming bieden en staat voor onsterfelijkheid, schoonheid en waardigheid.

Gerelateerde Producten