Tektiet hangertje

R48-10
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Tektiet hangertje

Tektiet is ten eerste ontstaan door meteoriet inslag. Het zijn dus al hele oude stenen, uit de tijdperk dat er nog flinke meteorieten in de Aarde neersloegen. De tektiet bevordert zelfacceptatie op persoonlijk level, maar helpt je ook te accepteren en in te zien dat je vooral een prachtig geestelijk Wezen bent!
De tektiet ondersteunt genezing in het algemeen, het helpt je de innerlijke oorzaken van ziekte te zien en te begrijpen. Het werkt vooral goed bij infecties en helpt overdracht van ziektes te voorkomen. 
Omdat de tektiet sterke verbindingen heeft met de Kosmos opent het je invoelend en helderziende vermogens. Vroeger werd Tektiet ook gedragen als talisman voor vruchtbaarheid.Deze steen schept evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke energieën in een persoonlijkheid.

Het helpt dus je wereld van illusie te ontrafelen en het ware Licht, je ware Ik te zien en herkennen. Dit helpt je nog meer vanuit je Lichtkracht te leven. Je geestelijk licht is niet alleen je ziel maar al je verschillende bewustzijnsgedaantes die met verschillende dimensies, werelden en in verschillende kosmische uithoeken leven. De tektiet helpt je al deze lagen weer met elkaar uit te lijnen. Door ze uit te lijnen en met elkaar te verbinden is het ook gemakkelijker om die delen van jezelf ook echt in je persoonlijkheid te dragen en er vanuit te leven.
Omdat je met de tektiet meer jezelf kunt zijn, bevordert het je spontaniteit en je creativiteit in nieuwe ideeën. Het laat al je zorgen achter. Geen angst meer voor de toekomst en geen gehechtheid aan geld en bezit.Je eigen en ware passie kennen.
Gerelateerde Producten