Magnesiet getrommeld

R58-23
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Magnesiet

 Door het natuurlijke evenwicht te herstellen bij sterk wisselende stemmingen en het lichaam via lever en nieren te ontgiften verhoogt hij de vitaliteit en de levenslust. Diegenen die aan de lijn willen doen en een paar pondjes willen afvallen, zouden Magnesiet vanwege zijn vochtafdrijvende eigenschap kunnen dragen. Het is een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen.
Voor goede stofwisseling, stimuleert vochtafdrijving, versterkt zenuwgestel, steen die reinheid, vrijheid en vruchtbaarheid symboliseert.

 Afmeting 2 a 3 cm

Door het natuurlijke evenwicht te herstellen bij sterk wisselende stemmingen en het lichaam via lever en nieren te ontgiften verhoogt hij de vitaliteit en de levenslust. Diegenen die aan de lijn willen doen en een paar pondjes willen afvallen, zouden Magnesiet vanwege zijn vochtafdrijvende eigenschap kunnen dragen. Het is een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen.
Voor goede stofwisseling, stimuleert vochtafdrijving, versterkt zenuwgestel, steen die reinheid, vrijheid en vruchtbaarheid symboliseert. Tegen depressies en overgevoeligheid. Voor mensen met een minderwaardigheidscomplex. Voor denkers, tegen nagelbijten, bij kalk tekort.
Gerelateerde Producten