Etherische oliën

B39-9789060306178
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur M.Kraus

ISBN 9789060306178

Etherische oliën

Dit boek is opgedragen aan de reukzin, ons zintuig dat tot nu toe ten onrechte achtergesteld werd bij de andere zintuigen.
Op eenvoudige maar gedetailleerde wijze behandelt etherische oliën voor lichaam, ziel en geest in alfabetische volgorde 141 verschillende oliën, van de olie van het afrikaantje tot die van de zilverspar.

Zo vindt u o.a. instructies voor in- en uitwendige toepassing; de werking van de diverse oliën op lichaam en psyche; informatie over chemische samenstelling en het oliegehalte van de afzonderlijke planten. Het wezen van elke etherische olie wordt weergegeven in een bondige uitspraak, die precies de 'persoonlijke' boodschap van de plant in kwestie verwoordt.

Ten slotte het uitvoerige register van symptomen en ziekten, dat de lezer direct voert naar de oliën voor zijn of haar bijzondere geval de mogelijkheid tot verlichting in zich dragen.

Ook voor wie niet eerder kennismaakte met de aromatherapie is dit boek geschikt, want ook de fundamentele toepassingswijzen van de etherische oliën worden nog eens kort geschetst.
Gerelateerde Producten