De Chakra's

B44-9789061750741
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Leadbeater

ISBN 9789061750741

De Chakra's

Dit boek is wereldwijd het best verkochte theosofische werk van de afgelopen eeuw. Leadbeater werkte voor het eerst een begrijpelijke terminologie uit over de chakra's - al het daarop volgende werk is op zijn pionierswerk gebaseerd. Het boek bevat het een aantal unieke kleurenillustraties van de chakra‘s, die op aanwijzing van de helderziende auteur zijn samengesteld.

De Chakra's

Dit boek is wereldwijd het best verkochte theosofische werk van de afgelopen eeuw. Leadbeater werkte voor het eerst een begrijpelijke terminologie uit over de chakra's - al het daarop volgende werk is op zijn pionierswerk gebaseerd. Het boek bevat het een aantal unieke kleurenillustraties van de chakra‘s, die op aanwijzing van de helderziende auteur zijn samengesteld. De theorie is niet alleen gebaseerd op de helderziende waarnemingen van de schrijver, maar ook worden verbanden gelegd met Indiase geschriften waarin beschrijvingen van deze centra voorkomen.

De belangstelling voor oosterse filosofie is nog steeds groeiende. De hierin voorkomende visie op de mens is voor velen een welkom alternatief voor het materialistische mensbeeld. Vooral over de innerlijke opbouw van de mens is in de oosterse filosofie veel bekend. Tot de meest aansprekende onderwerpen op dit gebied behoren de chakra‘s of energiecentra in de mens, die van groot belang zijn voor zowel zijn lichamelijke gezondheid als zijn geestelijk evenwicht.

Gerelateerde Producten