Intuitieve ontwikkeling

B29-9789020208139
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur: Keen, Linda

ISBN: 9789020208139

Intuitieve ontwikkeling

Iedereen heeft wel eens heldere intuïtieve momenten of misschien zelfs 'paranormalen' ervaringen. Zijn dit fenomenen van een verwarde geest of is het inbeelding? In werkelijkheid heeft ieder mens deze capaciteiten. We dienen deze 'gaven' te waarderen en er zuiver mee om te gaan.

Intuitieve ontwikkeling :Iedereen heeft wel eens heldere intuïtieve momenten of misschien zelfs 'paranormalen' ervaringen. Zijn dit fenomenen van een verwarde geest of is het inbeelding? In werkelijkheid heeft ieder mens deze capaciteiten. We dienen deze 'gaven' te waarderen en er zuiver mee om te gaan.
Reeds als kind had Linda Keen deze heldere momenten. Jarenlang heeft ze deze dingen voor zich gehouden uit vrees afgewezen te worden. Uiteindelijk vond ze gelijkgestemden en bevestiging van wat voor haar levende ervaringen waren.
In Intuïtieve Ontwikkeling beschrijft ze de spirituele training die ze heeft genoten en geeft ze een goed beeld van wat intuïtieve vermogens kunnen betekenen inhet leven an alledag.
Het ontwikkelen van onze intuïtie behoort tot de mogelijkheden van ons allemaal.
dit is voor alles een werkboek en bevat oefeningen zoals:
het lezen en afstemmen van aura's
jezelf beschermen tegen psychische ruis
je chakara's gezond houden
je nieuwe intuïtieve vaardigheden toepassen in je leven
jezelf gronden
visualisaties
Intuïtieve ontwikkeling is een onovertroffen en betrouwbare gids op het gebied van intuïtie en spiritualiteit in het dagelijks leven.
Gerelateerde Producten