Lekker slapen

B35-9789020243307
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur: Chopra, Deepak

ISBN 9789020243307

Lekker slapen

Miljoenen mensen liggen 's nachts wakker. De vraag is dus: komt slapeloosheid tegenwoordig vaker voor dan vroeger?Iedereen kan ook baat hebben bij de technieken die in dit boek worden aangeboden. Een aantal ervan is afkomstig uit de ayurveda, de eeuwenoude Indiase geneeswijze; andere hebben we danken aan westers wetenschappelijk onderzoek. Het allerbelangrijkste is dat je een onmiddelijke verbetering kunt verwachten, ook als je al jaren niet goed geslapen hebt.

Lekker slapen
Miljoenen mensen liggen 's nachts wakker. De vraag is dus: komt slapeloosheid tegenwoordig vaker voor dan vroeger? Slaapproblemen doen zich voor op verschillende tijdstippen binnen de opeenvolging van de vier slaapfasen. Sommige mensen hebben vooral moeite met inslapen. Anderen vallen wel in slaap, maar ontwaken dan 's nachts een of meerdere keren en liggen een tijd wakker voor ze weer in slaap vallen, en weer anderen worden 's ochtends heel vroeg wakker, om drie of vier uur, en slapen daarna helemaal niet meer. Een combinatie van deze slaapproblemen kan natuurlijk ook.
Iedereen kan ook baat hebben bij de technieken die in dit boek worden aangeboden. Een aantal ervan is afkomstig uit de ayurveda, de eeuwenoude Indiase geneeswijze; andere hebben we danken aan westers wetenschappelijk onderzoek. Het allerbelangrijkste is dat je een onmiddelijke verbetering kunt verwachten, ook als je al jaren niet goed geslapen hebt.
Gerelateerde Producten