9789055137220

Loslaten en vertrouwen

B46-9789055137220
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Hühn

ISBN 9789055137220

Loslaten en vertrouwen

Susanne Hühn beschrijft in dit boek een spirituele weg uzelf te ontwikkelen en te genezen uiteindelijk uw gedrag diepgaand te veranderen. De weg bestaat uit twaalf  stappen die op elkaar volgen. De ze stappen vormen de brug tussen uw eigen leven en een gezonde spirituele kracht, die loslaat van enige religie, maar die u voor uzelf kunt kiezen.

Loslaten en vertrouwen

Susanne Hühn beschrijft in dit boek een spirituele weg uzelf te ontwikkelen en te genezen uiteindelijk uw gedrag diepgaand te veranderen. De weg bestaat uit twaalf stappen die op elkaar volgen. De ze stappen vormen de brug tussen uw eigen leven en een gezonde spirituele kracht, die loslaat van enige religie, maar die u voor uzelf kunt kiezen.

Door het contact met het levendige, gezonde aspect van uzelf kunt u de moed vinden het dolende, minder gezonde aspect van uzelf onder ogen te zien.

Dan kunt u het beter begrijpen en uiteindelijk loslaten. U leert uw aandacht te richten op wat u echt wilt, en acht u te laten wat u niet meer wilt ervaren.

Het boek bevat vele oefeningen zoals schrijven, mediteren en uzelf uiten waarmee u een echte bewustzijnsverandering kunt bereiken.

Gerelateerde Producten