De kracht van de aarde

B18-9789077247556
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

ISBN 9789077247556

Auteur Cunningham

De kracht van de aarde
De ons omringende natuur onthult aan ons de aardemagie… Haar geheimen komen tot uitdrukking in kronkelende stroompjes en overdrijvende wolken, zij worden ons ingefluisterd door de branding van de zee en het verkoelende briesje en zij laten hun echo's weerklinken in grotten, bergen en dalen.Scott Cunningham kwam al jong in aanraking met wicca en werkte gedurende twintig jaar met de magie van de elementen aarde, water, vuur en lucht.
De kracht van de aarde
De ons omringende natuur onthult aan ons de aardemagie… Haar geheimen komen tot uitdrukking in kronkelende stroompjes en overdrijvende wolken, zij worden ons ingefluisterd door de branding van de zee en het verkoelende briesje en zij laten hun echo's weerklinken in grotten, bergen en dalen.

Wanneer je een hart in het zand tekent, de vier windstreken aanroept om je te helpen of de regen vraagt om een vervelende gewoonte weg te wassen, ben je de magie van de aarde aan het toepassen. Door in harmonie met de natuur te werken, kunnen wij onszelf, ons leven en onze omgeving transformeren. Dit boek bevat meer dan honderd formules, divinaties en eenvoudige rituelen die je kunt uitvoeren door met de energetische krachten van de aarde te werken.
Scott Cunningham kwam al jong in aanraking met wicca en werkte gedurende twintig jaar met de magie van de elementen aarde, water, vuur en lucht. Hij bekwaamde zich hier steeds verder in en deed allerlei onderzoekingen op dit gebied. In de loop der tijd schreef Scott meer dan dertig boeken.
Gerelateerde Producten