Energetische bescherming

B21-9789020211405
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

 Auteur Delnooz

ISBN 9789020211405

Energetische bescherming
Fons Delnooz en Patricia Martinot schreven al in 2000 de eerste versie van hun boek over energetische bescherming. In deze herziene versie van Energetische bescherming, basisboek voor hooggevoelige mensen is meer dan de helft van de inhoud geactualiseerd, met veel aandacht voor o.a. de invloed van sociale media op hooggevoelige mensen. In Energetische bescherming wordt in zeer heldere taal uitgelegd hoe hooggevoeligheid 'werkt' en worden talloze handvatten aangereikt om er grip op te krijgen. Energetische bescherming is al jaren een 'lijfboek' voor veel mensen met een fysiek beroep, bijvoorbeeld kappers, dokter(assistenten) en therapeuten
Energetische bescherming
De auteur studeerde orthopedagogiek en ontwikkelde zich daarna tot lichaamsgericht en energetisch therapeut. In een bepaalde periode kwam hij steeds moe terug uit zijn praktijk. Hij was dan snel geïrriteerd en had weinig ruimte voor zijn gezin. Op een gegeven moment werd het duidelijk dat dat kwam doordat hij energie van cliënten opnam (vervuilde) en zijn levensenergie aan hen weggaf (leegliep). Hij leerde gaandeweg dat hij dit leeglopen en vervuilen kon stoppen. Deze persoonlijke ervaring heeft zijn ogen geopend naar de energie-uitwisseling die overal tussen mensen plaatsvindt. Waar mensen bij elkaar zijn, maar ook over grote afstanden beïnvloeden ze elkaar energetisch. Klachten van plotselinge moeheid, geïrriteerdheid, lusteloosheid, pijn en zeker ook burn-out kunnen allemaal het gevolg zijn van dat energetisch contact.
Dit boek is voor gevoelige mensen geschreven. Het is een doe-boek, waarin de lezer stap voor stap wordt geleerd, hoe hij energetisch leeglopen bij zichzelf kan vaststellen; hoe hij de oorzaak daarvan kan vaststellen en wat hij daaraan kan doen. In het eerste deel wordt duidelijk uitgelegd wat energetisch vervuilen en leeglopen is. In het tweede deel worden andere invloeden op ons energiesysteem bekeken en is doorspekt met praktische adviezen.
Energetische bescherming is als opleidingsboek een must voor de vele opleidingen in lichaamsgerichte en energetische therapieën. Maar het is ook bedoeld voor al die gevoelige mensen die op een of andere manier in hun werk veel met anderen in aanraking komen: kappers; bejaarden- en ziekenverzorgers; onderwijzers, etc.
* Fons Delnooz (42 jaar) werkt al meer dan tien jaar als zelfstandig gevestigd therapeut.
Gerelateerde Producten