Shiva

B28-9789076458038
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Bakker

ISBN  9789076458038

Shiva
De mythische God Shiva kan een grote rol spelen in de bewustzijnsrevolutie die nu gaande is. Kashmir Saivisme is een bijzonder verheven filosofie waar nog weinig ruchtbaarheid aan gegeven is in de Westerse wereld. Shiva is het pure bewustzijn, de stille observator. Middels zijn Shakti (vrouwelijke dynamiek) is het universum geschapen en daalde God af in de wereld middels 36 tattva's of principes.

Shiva
Ralph Bakker bestudeert Vedanta-filosofie vanaf z'n 9e. Nu, na 28 jaar lang onderzoek verricht te hebben, schrijft hij zijn bevindingen over een bijzonder diepgaande filosofie, die zeker niet onder doet voor de Griekse
filosofen. Bakker is een filosoof, musicus, sportman, coach, bedrijfstrainer en liefhebber van de paradox.
De mythische God Shiva kan een grote rol spelen in de bewustzijnsrevolutie die nu gaande is. Kashmir Saivisme is een bijzonder verheven filosofie waar nog weinig ruchtbaarheid aan gegeven is in de Westerse wereld. Shiva is het pure bewustzijn, de stille observator. Middels zijn Shakti (vrouwelijke dynamiek) is het universum geschapen en daalde God af in de wereld middels 36 tattva's of principes. Aan ons, de mens, om deze weg terug te vinden en ons wederom te verenigen met het Goddelijke, alhoewel we nimmer afgescheiden waren.
Gerelateerde Producten