Catastrofobie

B4-9789075636437
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Hand Clow

ISBN 9789075636437

Catastrofobie
In catastrobie onderzoekt Barbara Hand Clow de zeer bekende catastrofen uit onze aarde-geschiedenis en komt ze tot de conclusie dat de huidige angsten voor de voorspelde nieuwe catastrofen méér met het verleden dan met de toekomst te maken hebben. Ze concludeert dat we feitelijk aan de vooravond staan van een ongelofelijk groei.
Catastrofobie
In catastrobie onderzoekt Barbara Hand Clow de zeer bekende catastrofen uit onze aarde-geschiedenis en komt ze tot de conclusie dat de huidige angsten voor de voorspelde nieuwe catastrofen méér met het verleden dan met de toekomst te maken hebben. Ze concludeert dat we feitelijk aan de vooravond staan van een ongelofelijk groei.
Barbara Hand Clow schreef eerder o.a. The Pleiadian Agenda (bij Petiet verschenen onder de titel Het Pleiadisch Plan).
Ze is een internationaal gewaardeerd astroloog, uitgever, en begeleider van heilige ceremonieën. Van huis uit is ze theologe uit de school van Matthew Fox. Ze woont tegenwoordig op het platteland van Nieuw Engeland.
In CATASTROFOBIE onderzoekt Barbara Hand Clow de zeer bekende catastrofen uit onze aarde-geschiedenis en komt ze tot de conclusie dat de huidige angsten voor de voorspelde nieuwe catastrofen méér met het verleden dan met de toekomst te maken hebben. Ze concludeert dat we feitelijk aan de vooravond staan van een ongelofelijk groei.
De recent ontdekte restanten van dorpen onder de Zwarte Zee onderstrepen nog eens de juistheid van de veronderstelling dat onze mythen en overleving van gebeurtenissen als de Val van Atlantis en de Bijbelse Zondvloed echte historische gebeurtenissen zijn. De auteur toont aan dat een reeks cataclysmische gebeurtenissen, veroorzaakt door een enorme verstoring van de aardkorst die zo'n 11.500 jaren geleden plaatsvond, de wereld op zijn kop heeft gezet en de mensheid met diepe trauma's heeft achtergelaten.
Wij zijn een "gewonde" soort, en de generatie op generatie doorgegeven angst voor herhaling van deze verschrikkelijke gebeurtenissen, is verantwoordelijk voor die voortdurende angst voor de apocalyps, ellende rond de recente wisseling van millennium, culminerend in een onderhand berucht einde van de wereld aan het einde van de Maya-telling in 2012.
Gerelateerde Producten