Numerologische mandala's

B32-9789077247143
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

   Auteur De Jong

   ISBN  9789077247143

Numerologische mandala's
Geboortemandala's, relatiemandala's, met alles wat maar een getal of cijfer bevat zijn numerologische mandala's te maken. Het allerbelangrijkste dat je hiervoor nodig hebt is creativiteit. Geholpen door de zeer vele tekenvoorbeelden en de duidelijke tekst in dit boek ben ook jij in staat je eigen numerologische mandala's te maken.
Numerologische mandala's
Geboortemandala's, relatiemandala's, met alles wat maar een getal of cijfer bevat zijn numerologische mandala's te maken. Het allerbelangrijkste dat je hiervoor nodig hebt is creativiteit. Geholpen door de zeer vele tekenvoorbeelden en de duidelijke tekst in dit boek ben ook jij in staat je eigen numerologische mandala's te maken. Dit kleurrijke en inspirerende boek nodigt je daartoe zeker uit.

Op een geheel eigen manier 'vertaalt' Hannie getallen in vorm en kleur. Hierdoor ontstaan tekeningen die elk heel beeldend hun eigen verhaal vertellen. De geboortemandala op de voorkant van het boek is daar een schitterend voorbeeld van. Hannie's cursisten worden door haar creativiteit zodanig geonspireerd dat ze eveneens numerologische mandala's maken die iets te vertellen hebben. In het kleurdeel achterin het boek zijn daarom dan ook meerdere tekeningen van hen opgenomen. En natuurlijk is Hannie zelf ook met eigen tekeningen vertegenwoordigd.

Hannie de Jong, auteur van het Mandala kleur- en werkboek en het Chakra kleur- en werkboek (zie beide pagina 30), heeft met deze uitgave opnieuw een bijzonder en verrijkend mandalaboek gemaakt.
Gerelateerde Producten