Rauwe Rouw na sterven en dood

B25-9789065860194
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur van der Heide

ISBN 9789065860194

Rauwe Rouw, na sterven en dood
Een zelfhulpboekje voor nabestaanden. We worden er in het leven allemaal, niemand uitgezonderd, geconfronteerd met de dood en met rouw.Je geliefde nooit meer kunnen horen, voelen, zien, ruiken, ‘proeven’ is het ergste dat er is. Nooit meer een simpele kus of aanraking, een streling. En of dat nu om een familielid, partner, kind of iemand anders gaat, de dood is aardse realiteit.
Rauwe Rouw, na sterven en dood
Een zelfhulpboekje voor nabestaanden. We worden er in het leven allemaal, niemand uitgezonderd, geconfronteerd met de dood en met rouw.

Je geliefde nooit meer kunnen horen, voelen, zien, ruiken, ‘proeven’ is het ergste dat er is. Nooit meer een simpele kus of aanraking, een streling. En of dat nu om een familielid, partner, kind of iemand anders gaat, de dood is aardse realiteit.

Paragnost en (hypno)therapeut Jan C. van der Heide doet er na het overlijden van zijn geliefde vrouw Anna een boekje over open. Hij vertelt hoe het is om met rouw om te gaan, wat je nodig hebt om het verdriet over de dood van een geliefde te kunnen verwerken. Hierbij draait het allemaal om medeleven, humaniteit, aandacht, warmte en liefde.
Gerelateerde Producten