Een heldere kijk op Reiki met CD

B12-9789088400025
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Petter

ISBN 9789088400025

Een heldere kijk op Reiki met CD

Een zoektocht naar de essentie van Reiki.Met CD met de Reiki-leefregels en meditatie.Een nuchter, praktisch en pragmatisch verslag van de recente ontwikkelingen in de Reiki-wereld. Met een heldere blik en milde humor beziet Frank Arjava Petter de controversen die hijzelf veroorzaakte door de herontdekking en publicaties van de geschriften van Mikao Usui.

Een heldere kijk op Reiki met CD

Een zoektocht naar de essentie van Reiki.
Met CD met de Reiki-leefregels en meditaties
Een nuchter, praktisch en pragmatisch verslag van de recente ontwikkelingen in de Reiki-wereld. Met een heldere blik en milde humor beziet Frank Arjava Petter de controversen die hijzelf veroorzaakte door de herontdekking en publicaties van de geschriften van Mikao Usui. Daarbij zet hij de verschillen tussen de talrijke mythen en de historische werkelijkheid nog eens op een rijtje, vooral wat betreft de Reiki symbolen en leefregels, de oorsprong van Reiki, de inwijding in de graden.
Daardoor worden veel vragen beantwoord en vallen veel dingen op hun plaats. Wat is het wezen van de Reiki-energie en hoe werkt die? Hoe kan ik mij openstellen voor deze energie? Het verschil tussen Reiki-meesters en -leraren. Omgaan met problemen en crises. De essentie van de verschillende graden.Een must voor iedereen die zich serieus met Reiki bezighoudt.Bij het boek hoort een CD met Reiki-muziek, met geleide meditaties en de Reiki-leefregels in het Japans en het Nederlands.Frank Arjava Petter is een van de bekendste Reiki-auteurs van deze tijd. Zijn publicatie van ‘Het oorspronkelijke Reiki handboek van Dr. Mikao Usui’ werd een wereldwijde bestseller. Na een jarenlang verblijf in Japan heeft hij zich weer in Duitsland gevestigd, en geeft sindsdien workshops en trainingen over de hele wereld.
Gerelateerde Producten