Tarot of the Witches

T19-466556
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

Tarot of the Witches: Premier Edition

Premier Edition includes instruction booklet and 17" x 20" spread sheet

De Tarot of the Witches werd voor het eerst gebruikt in de James Bond 007 film 'Live and Let Die' en werd ook gebruikt in de X-files. Het zijn olieverf schilderingen gemaakt door de Schotse kunstenaar Fergis Hall.

De afbeeldingen hebben een enigszins surrealistisch en dromerig tintje. Bij veel figuren lijkt het bovenlichaam buiten proporties in verhouding tot hun onderste helft. Bijna alle figuren, zowel mannelijk als vrouwelijk, lijken een beetje klitterig zwart haar te hebben.

De interpretatie van de kaarten is soms anders dan de traditionele, Kracht (Strength) toont bij dit deck een mannelijke figuur die een boek doormidden scheurt, en de Wereld (World) is een globe met een gezicht. Het landschap van de grote Arcana kaarten is eigenaardig verlaten, er is weinig meer te zien dan de hoofdfiguur, soms een dier of een hemellichaam.

De kleine Arcana kaarten laten enkel zien tot welke soort ze behoren en hebben verder geen afbeeldingen. Zwaarden (Swords) zijn rood, Bekers (Cups) blauw, Pentakels (Coins) groen en Staven (Batons) bruin. Wanneer je de book set aanschaft ontvang je een 'Tarot of the Witches' boek geschreven door Stuart R. Kaplan van 96 pagina's.

Het deck is uitgebracht door US Games in 1976.

Engelstalig


 

 
Gerelateerde Producten