Crystal Deostick 120 gram

R18-59034
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Crystal Deostick Naturel 120 gram

Deosticks gemaakt van natuurlijk aluin - "zout" dat door diverse instanties wordt voorgeschreven als zeer gezond!

Sprenkel wat water over de stick en gebruik hem tegen transpiratie. Deze stick bestaat uit natuurlijk witte zoutsteen en voorkomt transpiratie. Bevat, in tegenstelling tot sommige synthetische deodorants, geen chemische of gevaarlijke stoffen! De natuurlijkste deo!

Een onzichtbaar en niet voelbaar laagje van natuurlijke minerale kristalzouten zorgt ervoor dat de bacteriën die de zweetlucht veroorzaken, zich niet kunnen vermenigvuldigen. Niet alleen onder de oksels, maar zelfs bij zweetvoeten. Natural Crystal Deodorant verstopt de poriën niet, zodat afvalstoffen gewoon uitgezweet worden. De stick voelt niet vet of plakkerig aan, maakt geen vlekken op kleding en gaat bij dagelijks gebruik zeker twee maanden mee.
De Natural Crystal Deo-stick is niet getest op dieren en geeft nauwelijks afval, dus is nog milieuvriendelijk

Crystal Deo Naturel

Crystal Deo bevat aluin dat bijzonder effectief is als natuurlijke anti transparant en deodorant.  Crystal Deo werkt zeer snel doordat het de direct de poriën van uw huid licht laat samentrekken maar de huid toch laat ademen Crystal Deo stopt de zweetlucht direct voor 24 uur doordat het de bacteriën dood die de zweetlucht veroorzaken. Crystal Deo is goed voor schimmelinfecties door de lage zuurgraad van de stick.. Tip: Plaats een nieuwe stick in de koelkast en deze ruikt heerlijk fris ! Ook te gebruiken voor voeten, handen en andere lichaamsdelen  De crystal stick bestaat uit mineralen in hun zuiverste vorm, zonder toevoegingen, reguleert betrouwbaar de transpiratie en geeft gedurende de hele dag bescherming. Vrij van parfum, alcohol, conserveringsmiddelen en kleurstoffen.  Laat geen witte was achter. GEBRUIK: Maak de top van de Deo nat en breng zacht aan onder oksel of op voetzolen.  MOET OP SCHONE HUID WORDEN GEBRUIKT.  Ingrediënten: Natuurlijke minerale zouten.  Van natuurlijke zouten wordt aangenomen dat ze Preventief kunnen werken tegen het ontstaan van borstkanker als ze worden toegepast als deodorant.. Een geurloos product is altijd beter.
De deostick en hoe Aluin gewonnen word uit de mijn.
 
De bekendste toepassing in het dagelijks leven staat bij menig man op de wastafel. Aluin wordt als bloedstelpend middel gebruikt door mannen die zich bij het scheren gesneden hebben. Het bindt zich namelijk aan eiwitten van de beschadigde huid, en doet deze samentrekken (adstringerende werking) waardoor de bloeding stopt. Aluin is oplosbaar in water. Je kunt het simpelweg aanbrengen door het blokje een beetje nat te maken aan één kant, en het blokje vervolgens aan te brengen onder de oksels, een beetje zoals een roller deo. Over één ding bestaat er alleszins geen twijfel: Aluinsteen is zeer doeltreffend tegen zweetgeurtjes. Heb het recent zelf getest en het resultaat is verbluffend. Werkt veel beter dan eender welke andere deo die ik ooit al heb gebruikt. Andere voordelen van aluin: goedkoop, gaat zeer lang mee & laat geen witte strepen achter op kleren. Dit is ook de reden dat Timmersgems een decennium  geleden is begonnen met dit fantastische product.

Aluin als Anti Transparant.
Aluin is oplosbaar in water. Je kunt het simpelweg aanbrengen door het blokje een beetje nat te maken aan één kant, en het blokje vervolgens aan te brengen onder de oksels, een beetje zoals een roller deo. Over één ding bestaat er alleszins geen twijfel: Aluinsteen is zeer doeltreffend tegen zweetgeurtjes. Heb het recent zelf getest en het resultaat is verbluffend. Werkt veel beter dan eender welke andere deo die ik ooit al heb gebruikt. Andere voordelen van aluin: goedkoop, gaat zeer lang mee & laat geen witte strepen achter op kleren.
Gerelateerde Producten