Bedelarmbandje Amethyst

TRE42-50801
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bedelarmbandje Amethyst

Zeer mooie kwaliteits bedelarmbandje gemaakt van edelsteen.U kunt de bedeltjes tussen de ronde steentjes plaatsen.

Werking Amethyst:: De kleur van deze steen varieert van licht llila tot donkerblauw-violet. Het mangaan in de Amethist bevordert creativiteit, visualisatie, meditatie en is goed voor de geestelijke ontwikkeling. Amethist is de steen van de hoogste geestelijke macht en hoort bij het zevende chakra. De kleur maakt ernstig, geeft helderheid vangeest en is ontspannend in het algemeen.

Sterling 925 zilver

Bedelarmbandje Amethyst

Zeer mooie kwaliteits bedelarmbandje gemaakt van edelsteen.U kunt de bedeltjes tussen de ronde steentjes plaatsen.

Werking Amethyst:: De kleur van deze steen varieert van lichtlila tot donkerblauw-violet. Het mangaan in de Amethist bevordert creativiteit, visualisatie, meditatie en is goed voor de geestelijke ontwikkeling. Amethist is de steen van de hoogste geestelijke macht en hoort bij het zevende chakra. De kleur maakt ernstig, geeft helderheid vangeest en is ontspannend in het algemeen. Enkele toepassingen zijn:

Amethist geeft rust, verdiept, zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in wacht- en spreekkamers. Werkt heel goed tegen slapeloosheid als hij onder het hoofdkussen wordt gelegd (mits het kussen niet gevuld is met synthetisch materiaal). Amethist is ook een heel goede steen om een meditatieruimte met zijn ontspannende trillingen te vullen. De meditatie zal op een hoger niveau komen.Geeft kalmte en innerlijke rust, de beste steen tegen spanningshoofdpijn, spanningsmaagpijn, goed tegen verstrooidheid, bevordert de bloedsomloop, helpt bij het helen van brandwonden,

Gerelateerde Producten