Sterrenbeeld Waterman zilver

TRE12-30110
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Sterrenbeeld Waterman sieraad van zilver

Eigenschappen waterman:

origineel, vrijheidlievend, rebels, democratisch, wetenschappelijk, afstandelijk, onbevooroordeeld, koel, anti-autoritair, intellectueel, modern, onvoorspelbaar
21 jan-19 febr

Afmeting 2,5 x 3 cm

Sterling 925 zilver

Watermannen hebben van nature sterke en aantrekkelijke karakters. Er zijn twee hoofdtypes: de eerste is de verlegen, zachte en geduldige Waterman en de andere is de uitbundige, levendige, exhibitionistische Waterman, die de diepte van hun persoonlijkheid verhullen onder een dekmantel van frivoliteit. Maar beide typen hebben een sterke wil en zijn op hun eigen manier erg krachtig.

Mensen met als horoscoop Waterman hebben vaak sterke overtuigingen, maar omdat ze de waarheid hoog in het vaandel hebben, zijn ze meestal eerlijk genoeg om zelfs van hun meest stellige mening te veranderen als er overtuigend bewijs is dat ze het bij het verkeerde eind hebben gehad. Ze hebben een brede visie die verschillende factoren samenbrengt in één geheel, en ze kunnen beide kanten van een kwestie zien zonder te twijfelen over welke kant ze moeten kiezen.

Gerelateerde Producten