Himalayan Mountain Chenrezig

R94-NE0500
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Himalayan Mountain Chenrezig

Het Grote Mededogen

Boeddha Chenrezig is de verpersoonlijking van het “grote mededogen”. Deze wierook is speciaal voor het offeren aan de Boeddha Chenrezig. Op deze manier kunnen wij hem om inspiratie vragen. De wierook helpt om liefde en mededogen uit te dragen en innerlijke obstakels te overwinnen. Chenrezig wierook creëert een vredevolle atmosfeer en stimuleert een gevoel van welbehagen.

 Pakje 20 gram.

Himalaya Mountain wieroken zijn geproduceerd volgens de principes die zijn neergeschreven in de Tantrische tekst Kavavira, deze tekst beschrijft de werking van medische planten en hun invloed op gezondheid en welzijn van mensen en hun woon en leefomgeving.
Dit is de best verkrijgbare handgemaakte wierook.
De wieroken helpen bij alle stress gerelateerde aandoeningen die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan. Ze hebben een zuiverende en stress verminderende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in leef en werkomgeving.
De ingrediënten van de Tibetaanse Himalaya Wieroken komen volgens de Tantrische boeddhistische teksten van heilige kruiden en planten.
Deze wieroken zijn aanbevolen bij yoga beoefening, meditatie en ontspanning, offeren, zuiveringsrituelen enz.
Gerelateerde Producten