Himalayan Mountain Mahakala

R94-NE0503
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Himalaya Mountain Mahakala

Positief Denken.

Deze wierook is samengesteld volgens een eeuwenoud recept dat gevonden is in een tekst van Milarepa, een beroemde Tibetaanse leraar.

Mahakala wierook werkt stimulerend als wij liefde en mededogen trachten te ontwikkelen. Het helpt negatieve emoties zoals angst en jaloezie te overwinnen en creëert een atmosfeer die stimulerend werkt om positieve gedachten te ontwikkelen.

Pakje 20 gram.

Himalaya Mountain wieroken zijn geproduceerd volgens de principes die zijn neergeschreven in de Tantrische tekst Kavavira, deze tekst beschrijft de werking van medische planten en hun invloed op gezondheid en welzijn van mensen en hun woon en leefomgeving.
Dit is de best verkrijgbare handgemaakte wierook.
De wieroken helpen bij alle stress gerelateerde aandoeningen die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan. Ze hebben een zuiverende en stress verminderende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in leef en werkomgeving.
De ingrediënten van de Tibetaanse Himalaya Wieroken komen volgens de Tantrische boeddhistische teksten van heilige kruiden en planten.
Deze wieroken zijn aanbevolen bij yoga beoefening, meditatie en ontspanning, offeren, zuiveringsrituelen enz.
Gerelateerde Producten