Himalayan Mountain Padmasambhava

R93-9-NE0505
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Himalaya Mountain Padmasambhava

Wensvervullende gedachte.

Deze wierook bevat ingrediënten waaronder sandelhout, medicinale planten en edelstenen zoals turkoois, koraal en goud. De edelstenen worden verpulverd en gemengd met de planten extracten.

Padmasambhava wierook wordt speciaal gebruikt als we wensen willen realiseren en verzoeken tot goden richten. Biedt bescherming tegen negatieve invloeden. Pakje 20 gram.

Himalaya Mountain wieroken zijn geproduceerd volgens de principes die zijn neergeschreven in de Tantrische tekst Kavavira, deze tekst beschrijft de werking van medische planten en hun invloed op gezondheid en welzijn van mensen en hun woon en leefomgeving.
Dit is de best verkrijgbare handgemaakte wierook.
De wieroken helpen bij alle stress gerelateerde aandoeningen die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan. Ze hebben een zuiverende en stress verminderende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in leef en werkomgeving.
De ingrediënten van de Tibetaanse Himalaya Wieroken komen volgens de Tantrische boeddhistische teksten van heilige kruiden en planten.
Deze wieroken zijn aanbevolen bij yoga beoefening, meditatie en ontspanning, offeren, zuiveringsrituelen enz.
Gerelateerde Producten