Himalayan Mountain Sandalwood

R94-NE0506
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Himalaya Mountain Sandalwood

Een Zuiver Aura.

Deze wierook bevat als belangrijkste bestanddeel sandelhout. Dit is een uitstekende wierook om de aura te zuiveren. Steek 3 wierookstokjes aan en beweeg de brandende wierook rondom langs het lichaam terwijl u visualiseert dat alle negativiteit het lichaam verlaat in de vorm van vuile rook.

Op dezelfde wijze kan men ook woon- en werkruimtes reinigen van negativiteit. Boeddhisten gebruiken een speciale zuivering mantra bij deze ceremonie.

Pakje 20 gram.

Himalaya Mountain wieroken zijn geproduceerd volgens de principes die zijn neergeschreven in de Tantrische tekst Kavavira, deze tekst beschrijft de werking van medische planten en hun invloed op gezondheid en welzijn van mensen en hun woon en leefomgeving.
Dit is de best verkrijgbare handgemaakte wierook.
De wieroken helpen bij alle stress gerelateerde aandoeningen die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan. Ze hebben een zuiverende en stress verminderende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in leef en werkomgeving.
De ingrediënten van de Tibetaanse Himalaya Wieroken komen volgens de Tantrische boeddhistische teksten van heilige kruiden en planten.
Deze wieroken zijn aanbevolen bij yoga beoefening, meditatie en ontspanning, offeren, zuiveringsrituelen enz.
Gerelateerde Producten