Himalayan Mountain Vajrayogini

R93-19-5622
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Himalaya Mountain Vajrayogini

Meditatie

Vajra Yogini wierook is volgens een strikte formule samengesteld, eveneens herontdekt in een eeuwenoude tekst. Het belangrijkste ingrediënt sandelhout is vermengd met medicinale kruiden uit het Himalaya gebergte.

Het is een uitstekende wierook voor spirituele ceremoniën en meditatiesessies. Deze wierook zuivert de omgeving en creëert een vredevolle en serene atmosfeer.

Pakje 20 gram.

Himalaya Mountain wieroken zijn geproduceerd volgens de principes die zijn neergeschreven in de Tantrische tekst Kavavira, deze tekst beschrijft de werking van medische planten en hun invloed op gezondheid en welzijn van mensen en hun woon en leefomgeving.
Dit is de best verkrijgbare handgemaakte wierook.
De wieroken helpen bij alle stress gerelateerde aandoeningen die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan. Ze hebben een zuiverende en stress verminderende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in leef en werkomgeving.
De ingrediënten van de Tibetaanse Himalaya Wieroken komen volgens de Tantrische boeddhistische teksten van heilige kruiden en planten.
Deze wieroken zijn aanbevolen bij yoga beoefening, meditatie en ontspanning, offeren, zuiveringsrituelen enz.
Gerelateerde Producten