SAMI, het pad van de Inca

B28-9789075636710
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Prenella

ISBN 9789075636710

SAMI, het pad van de Inca

Het Inca-pad belichaamt de oude mystieke levensvisie van de Incabeschaving uit Zuid-Amerika. Een spirituele traditie waarin de interactie en de relatie met de wereld van de Levende Energie, de Kausay Pacha, centraal staat. Voor een Inca bestond elke vorm van materie uit twee lichamen: een stoffelijk en een onstoffelijk..

SAMI, het pad van de Inca

Sami: de lichte Levende Energie

Het Inca-pad belichaamt de oude mystieke levensvisie van de Incabeschaving uit Zuid-Amerika. Een spirituele traditie waarin de interactie en de relatie met de wereld van de Levende Energie, de Kausay Pacha, centraal staat. Voor een Inca bestond elke vorm van materie uit twee lichamen: een stoffelijk en een onstoffelijk.

Elk menselijk lichaam was voor een Inca omgeven door een energielichaam, die de Inca's als een energiebel zagen. Deze perceptie hield niet op bij mensen, want voor hen had elke hoedanigheid van materie een energiebel. Mensen, dieren, planten en bomen, maar ook steden en landen, zijn omhuld met een energiebel, bestaande uit Kausay (Levende Energie).

De verhalen en gedichten in dit boek nemen je mee naar de wereld van Levende Energie en maken je bewust dat je een onderdeel bent van de Kausay Pacha en dat alles en iedereen je familie is. Het is thuiskomen in een wereld waarin overvloed, harmonie en verbondenheid een natuurlijke staat van Zijn is. Deze nalatenschap van de Inca's kun je samenvatten als een relationele energiekunde.

Gerelateerde Producten