Spirituele inzichtkaarten

K70-9073140110
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Spirituele inzichtkaarten

Spirituele inzichtkaarten

 Het gebruik van deze spirituele inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn. De spirituele inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele Pad.

Spirituele inzichtkaarten

Het gebruik van deze spirituele inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een inzichtkaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jouw bewustwordingsproces van belang zijn. De spirituele inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn
bij elke stap die je zet op jouw spirituele Pad.
Waar je nog leeft vanuit compromissen en beperkingen, proberen deze kaarten je te openen voor een verhevener en bevrijdender perspectief op je leven. Deze kaarten zullen afwisselend een bron van inspiratie, troost en vertrouwen kunnen zijn in een leven, waarin je op weg bent om de werkelijkheid van wie jij bent, meer op aarde te brengen.

Gerelateerde Producten