Aimee symboolkaarten

K109-9789020259766
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Aimee symboolkaarten

isbn 9789020259766

Aimee symboolkaarten

Het spel bestaat uit 72 kaarten, die ieder een bepaald symbool weergeven. Op elke kaart staat aangegeven, waar het symbool voor staat. Bovendien worden voor elk symbool nog andere aanduidingen gegeven, zodat u gemakkelijker uit een aantal door u getrokken kaarten door combinatie van die verschillende gegevens de (eind)betekenis van die getrokken kaarten kunt afleiden.

Aimee symboolkaarten

Aimée is een van de beroemdste en meest gewaardeerde helderzienden van deze tijd. In vele televisieuitzendingen, lezingen, voordrachten en talloze interviews bewees zij haar bovennatuurlijke gave. Politici, Hollywoodsterren en ook mensen zoals u waarderen haar goede raad. 'Door middel van de Symboolkaarten en het bijbehorende boekje vertrouwt zij ons haar waardevolle bovennatuurlijke kennis toe, zoals geen ander dit ooit deed. Het boekje, geschreven door Aimée, is voor niet ingewijden zeer toegankelijk. Op deze manier kunt U zelf met Aimées Symboolkaarten een tipje van de mystieke sluier oplichten.
Het spel bestaat uit 72 kaarten, die ieder een bepaald symbool weergeven. Op elke kaart staat aangegeven, waar het symbool voor staat. Bovendien worden voor elk symbool nog andere aanduidingen gegeven, zodat u gemakkelijker uit een aantal door u getrokken kaarten door combinatie van die verschillende gegevens de (eind)betekenis van die getrokken kaarten kunt afleiden. De op de kaarten voorkomende nummers verwijzen naar de uitleg van het desbetreffende symbool. De gekleurde 'wolkjes' rondom iedere tekening geven de 'aura' (x) aan, die met die afbeelding te maken heeft

Gerelateerde Producten