armbandje dromenvanger

R29-1801001
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

armbandje dromenvanger

leuke armbandje dromenvanger oftewel de dreamcatcher .

De Dromenvanger oftewel de dreamcatcher vangen je slechte dromen op in het net zodat de goede dromen overblijven.

Kleur wordt willekeurig geleverd. 

 

De Dromenvanger oftewel de dreamcatcher vangen je slechte dromen op in het net zodat de goede dromen overblijven.De dromenvanger is afkomstig van de indianen en zijn gemaakt in vele verschilende kleuren.

Wat zijn droomvangers : De dromenvanger worden opgehangen boven de slaapplek, waar hij 's ochtends de eerste zonnestralen kan opvangen. Volgens de traditie van de indianen zijn bepaalde dromen bestemd voor specifieke personen en bevatten ze boodschappen die alleen voor hen relevant zijn. De dromenvanger kan niet voorkomen dat deze dromen hun bestemming bereiken; deze dromen zullen altijd door het web glippen, zodat de dromer de belangrijke symbolen of boodschappen toch zal ontvangen.
De dromenvanger kan wel de doelloos rondzwervende nare dromen, die 's nachts rondwaren, tegenhouden. Zonder de dromenvanger zweven deze dromen ongecontroleerd rond en kunnen ze slapenden lastig vallen. De dromenvanger vangt de nare dromen, waarna ze worden vernietigd door de eerste zonnestralen. Een droom die op deze manier wordt gevangen en vernietigd zou de dromer niet kunnen achtervolgen. De droom kan ook niet op zoek gaan naar een andere dromer.

Gerelateerde Producten