Ontmoet je baby voor de geboorte

B9-9789460150357
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Auteur Kim O’Neill

ISBN 9789460150357

Ontmoet je baby voor de geboorte

Stel je voor dat ik je eigen spirituele coach ben. Ik zal je helpen met het opbouwen van de zo belangrijke band tussen jou en je ongeboren kind. Je krijgt inzicht in zijn behoeften, uitdagingen, sympathieën en antipathieën... en zelfs wat zijn specifieke bestemming is.

Ontmoet je baby voor de geboorte

Stel je voor dat ik je eigen spirituele coach ben. Ik zal je helpen met het opbouwen van de zo belangrijke band tussen jou en je ongeboren kind. Je krijgt inzicht in zijn behoeften, uitdagingen, sympathieën en antipathieën... en zelfs wat zijn specifieke bestemming is. Ook zul je de specifieke redenen ontdekken waarom je baby weloverwogen jou als moeder heeft gekozen, waardoor angsten en zorgen die je als aanstaande moeder misschien over je kind hebt, verlicht kunnen worden.
Dit boek zal je – onder andere met een eenvoudige stap-voor-stap-techniek – helpen een dialoog te beginnen met de ziel die bestemd is om je kind te worden en hem al te ontmoeten vanaf de conceptie of daarvoor.

Kim O’Neill channelt al meer dan 22 jaar en wordt Houstons beste medium genoemd. Ze heeft seminars ontwikkeld om mensen te helpen hun leven te transformeren en hun spiritueel bewustzijn verder te onwikkelen

Gerelateerde Producten