Boeddha in tasje

BUD-29-PUC
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Boeddha in tasje

Iedere Chinese Boeddha Beeldje in een Tas is gemaakt van hars en is afgewerkt in metallic gouden en rode kleuren. Het beeldje zit verpakt in watten in een kleine glanzende kartonnen geschenktas.

Afmeting 5 cm

Per stuk  € 2,75
 Vanaf 10 stuks  € 2,65
 Vanaf 50 stuks  € 2,40
 Vanaf 100 stuks  € 1,95

Boeddha in tasje

Boeddha en betekenissen

In tempels en bij mensen thuis staan veelal boeddhabeelden in meditatiezit. Deze beelden zijn omgeven door kaarsen, wierook, bloemen en schaaltjes met offergaven. Men brengt eer aan Boeddha, en aan de Boeddha in zichzelf, door een buiging voor hem te maken. Daarbij houdt men de handen voor de borst waarbij de handpalmen naar elkaar gericht zijn en de duimen naar binnen gekeerd. 8 Mei is de Jaardag van Boeddha. Het is traditie om op die dag een kaars voor hem te branden en dan een speciale wens te doen.

Een gekregen Boeddha geeft geluk omdat het gebaar van het geven het beeld waarde toekent. Jezelf een Boeddhabeeld cadeau doen kan natuurlijk ook.Het verhaal dat dit ongeluk zou brengen is een westers fabeltje om het allemaal wat spannender te maken.De Boeddha staat voor alleen maar goedheid en persoonlijke ontwikkeling.Het zou dus wel erg vreemd zijn als je door iets moois voor jezelf te kopen het ongeluk op jezelf af zou roepen.

Gerelateerde Producten